โ€œ(๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป) ๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€, ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ?โ€

We lopen in de Jaarbeurs in Utrecht en wanen ons in een filmscene. Wil je dat ook eens meemaken?

Adembenemende Cosplays brachten geliefde personages tot leven tijdens de Heroes Dutch Comic Con in juni 2023. Superhelden, indrukwekkende fantasiewezens en nauwkeurig nagebootste personages uit geliefde stripboeken of films tot in de kleinste details nagebootst zorgden voor een bruisende sfeer.

Met truss systemen hebben wij de verschillende areaโ€™s opgebouwd en voor de magische sfeer voorzien van showtechniek. Van infopunt tot viplounge en bioscoop. En het podium waar Special Guests de fans betoverden. Boeiende panels met vragenrondes en Meet & Greets. Deze Special Guests voegden een extra dimensie van magie toe en zorgden ervoor dat de bezoekers vol bewondering en inspiratie waren.

Voor podiumtechniek( licht, geluid en video) werken we vaak samen met onze partner SVS-showtechniek. Zij kennen onze (truss)systemen en onze mensen, waardoor we een echt team zijn in de voorbereiding en op locatie.

Op sommige evenementen verheugen we ons extra ieder jaar.
Heroes Dutch Comic Con is er daar een van. Samen met het publiek ons even wanen in een fantasiewereld.